Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Εορτάσθηκε η ημέρα της Εθνικής Αντίστασης στον δήμο Πλατανιά

Εορτάσθηκε η ημέρα της Εθνικής Αντίστασης στον δήμο Πλατανιά

 

Η καθιερωμένη επέτειος  για την Εθνική Αντίσταση , εορτάστηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στα Παλαιά Ρούματα, που διοργανώθηκε από το Δήμο Πλατανιά σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Παλαιών Ρουμάτων και Τοπικούς Φορείς.

Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο εκπαιδευτικός και πρώην Γ.Γ.Εμπορίου κ.Αντώνιος Παπαδεράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο “ Αντιφασιστικό μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης” κάνοντας πολλές αναφορές σε συγκεκριμένα γεγονότα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Μαλανδράκης Γιάννης,  μεταξύ άλλων ανέφερε ότι, «…είναι πολύ σημαντικό οι νεώτερες γενιές να μαθαίνουν για την εποποιία της Εθνικής Αντίστασης, που τα μηνύματα της είναι επίκαιρα ακόμα και στις μέρες μας…»

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ. Γεώργιος Καλαϊτζάκης, κ.Ιωάννης Μαλακωνάκης, κ. Δασκαλάκης Νικος, ο πρώην Δήμαρχος Βουκολίων κ. Νικόλαος Μπομπολάκης, Πρόεδροι & εκπρόσωποι των Τ.Κ., καθώς και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x