Ενεργή συμμετοχή των ιδιοκτητών συνεργείων αυτοκινήτων στην οδική ασφάλεια

Ενεργή συμμετοχή των ιδιοκτητών συνεργείων αυτοκινήτων στην οδική ασφάλεια

Με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Μηχανικών Ηλεκτρολόγων Επισκευαστών Φρένων Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Νομού Χανίων, κ. Εμμανουήλ Κοτσάκη, συναντήθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, όπως η συντήρηση οχημάτων και ο τεχνικός έλεγχός τους, η βελτίωση του οδικού δικτύου και η συμβολή των σχετικών εποπτευόμενων αρχών, όπως η Διεύθυνση Μεταφορών και η Διεύθυνση Τροχαίας. Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα ελέγχου για την περιβαλλοντική διαχείριση των αποβλήτων των συνεργείων.

Όπως τονίστηκε, καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της μείωσης τροχαίων ατυχημάτων έχει επίσης η συμβολή κάθε οδηγού-ιδιοκτήτη οχήματος, όσον αφορά στην οδική συμπεριφορά του, αλλά και το πόσο καλά συντηρεί το όχημά του.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Διοικητής Τροχαίας Χανίων, Αστυνόμο Α’ κ. Ιωάννης Βλαχάκης, οι Τεχνικοί Διευθυντές των τριών Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στα Χανιά, κ. Κων/νος Μαρακάκης, κ. Νίκος Λιγκουνάκης και κ. Ευτύχης Πετράκης, ο Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κ. Ιωσήφ Φραγκάκης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Χανίων, κ. Εμμανουήλ Βεγλιρής.  Τον πρόεδρο του συνδέσμου Μηχανικών, συνόδευαν ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Μυριδάκης, ο Γραμματέας κ. Ιωάννης Ζερβουδάκης, και τα Μέλη, Αλέξανδρος Αλεξάκης και Ευτύχιος Βαρουξάκης.

 

 

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather