Ενδιάμεσες εκπτώσεις στα Χανιά από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου

Ενδιάμεσες εκπτώσεις στα Χανιά από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου

O Εμπορικός Σύλλογος Χανίων με σχετική ανακοίνωσή του, ενημερώνει τα μέλη του και τους καταναλωτές ότι σύμφωνα με το Νόμο 4446/2016 και με αποφάσεις των κατά τόπους Αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της Κρήτης, οι οποίες εκδόθησαν μετά από τη σύμφωνη γνώμη των παραγωγικών φορέων, οι ενδιάμεσες θερινές εκπτώσεις σε όλη την Κρήτη θα πραγματοποιηθούν από 1 – 15 Σεπτεμβρίου 2019. Αντίστοιχα οι χειμερινές ενδιάμεσες εκπτώσεις είχαν πραγματοποιηθεί μετά το τέλος των τακτικών εκπτώσεων, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

Έτσι συνεπάγεται πρακτικά ότι και στα Χανιά οι εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τον εμπορικό σύλλογο Χανίων είναι πολύ σημαντικό να είναι ενήμερο το χανιώτικο καταναλωτικό κοινό καθότι οι εκπτώσεις σε αυτήν την περίοδο θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και θεωρούμε πως είναι μια πραγματική ευκαιρία για τους  καταναλωτές να βρουν είδη πολύ καλά ποιοτικά και σε εξαιρετικά  χαμηλές τιμές.

Όσο αναφορά την Κυριακή 1-9-19 το άνοιγμα των καταστημάτων είναι προαιρετικό αλλά σαν Εμπορικός Σύλλογος Χανίων δεν το προτείνουμε καθότι μετά από στατιστικά στοιχεία που συλλέξαμε δεν υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον για τα καταστήματα. Καλούμε για άλλη μια φορά τους καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα και να εκμεταλλευτούν τη δεκαπενθήμερη παράταση των εκπτώσεων που ακολουθεί».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather