Εναρξη εγγραφών στον νέο κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Εναρξη εγγραφών στον νέο κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον νέο κύκλο μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2018-19, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου (Α.Λ.Π.) τμήμα Χανιών, με θέμα: «Τα μυστικά των σχέσεων».

Στόχος του παραπάνω κύκλου μαθημάτων είναι, οι συμμετέχοντες μέσα από τις εισηγήσεις καταξιωμένων και ειδικών επί του θέματος εισηγητών, να γνωρίσουν νέες, συναρπαστικές ιδέες και τρόπους που θα τους κάνουν να αντιληφθούν με νέα ματιά τους συντρόφους, τους  φίλους, την οικογένεια, τους συνεργάτες. Και με τη σειρά τους, να επηρεάσουν θετικά τον τρόπο με τον οποίο κι εκείνοι θα σχετίζονται μαζί τους.

Οι περισσότερες επιστημονικές μελέτες μεγάλων πανεπιστημίων όπως τo Harvard μας λένε ότι, όποιοι κι αν είμαστε, όπου κι αν ζούμε, ότι δουλειά και να κάνουμε, όσα χρήματα και να έχουμε, η ποιότητα των σχέσεών μας είναι το στοιχείο που θα επηρεάσει περισσότερο την ευτυχία μας.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 1-10-2018, και θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:30 έως 20:00, στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Ελ. Βενιζέλου 28.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες και έχοντες τηρήσει τον ειδικό κανονισμό παρακολούθησης, θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και στους δύο κύκλους μαθημάτων.  Παρέχεται ειδική έκπτωση συνδρομής για ομαδικές εγγραφές 5 ατόμων, κι επίσης για ανέργους, πολύτεκνους, άτομα ΑΜΕΑ και μονογονεϊκές οικογένειες.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας  και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr. Οι ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά. Θέσεις περιορισμένες.

Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242-6932447016

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) από το 2005 έως σήμερα, αποτελεί τον κυριότερο φορέα προσφοράς στην κοινωνία, έγκυρης επιστημονικής γνώσης και ανάδειξης της προσωπικής ανάπτυξης, ως εργαλείο για μια καλύτερη προσωπική ζωή και μια καλύτερη κοινωνία.

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και στην Κρήτη υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση