Ενέργειες για επιτάχυνση της παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον δήμο Χανίων

Ενέργειες για επιτάχυνση της παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον δήμο Χανίων

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα η συνάντηση του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, με τον Πρόεδρο της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ.), Γ. Ζησιμάτο, στην οποία παρευρέθηκαν επίσης υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και στελέχη της Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χανίων “στόχος της συνάντησης ήταν να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, που απαιτούνται, ώστε να καθοριστούν τα βήματα για την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Δήμου Χανίων και Ταμείου Εθνικής Άμυνας, αναφορικά με την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο.

Σε δήλωσή του, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Δήμαρχος Χανίων επισημαίνει:

“Έπειτα από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, και τη συμφωνία, που είχαμε, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο, συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας, έχοντας σήμερα μια γόνιμη και παραγωγική συνεργασία με τον Πρόεδρο και τα στελέχη της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων.

Οφείλουμε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες και να συντονίσουμε τον βηματισμό και τις ενέργειες μας, Δήμος Χανίων, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ., ώστε να φτάσουμε στην πολυπόθητη υπογραφή της συμφωνίας για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο μας”.”

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση