Εμπορικός Σύλλογος: Δεν θα γίνουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου στα Χανιά

Εμπορικός Σύλλογος: Δεν θα γίνουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου στα Χανιά

Κάλεσμα στους καταναλωτές να κάνουν έρευνα και να επιλέγουν τα τοπικά καταστήματα για τις αγορές τους απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, διευκρινίζοντας ότι στα Χανιά δεν υφίσταται ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος από 1 έως 15 Νοεμβρίου 2018 καθώς και ότι «τα καταστήματα δεν δικαιούνται να ανοίξουν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου».

Αναλυτικότερα:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ενημερώνει τα μέλη του, συναδέλφους εμπόρους και το καταναλωτικό κοινό, ότι η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος από 1 έως 15 Νοεμβρίου 2018 δεν υφίσταται, αφού με την υπ’ αριθμό απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων 3316/29.11.2017 στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων είχε ορίσει ως ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Συνεπάγεται επίσης ότι τα καταστήματα δεν δικαιούνται να ανοίξουν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Απαιτείται μεγάλη προσοχή γιατί τα πρόστιμα είναι μεγάλα και άδικα.

Παρόλα αυτά, για την περίοδο αυτή θα υπάρχουν είτε δεκαήμερο προσφορών σε όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν είτε, όπως πάντα, καλύτερες τιμές στα ταμεία των δικών μας τοπικών καταστημάτων. Καλούμε τους καταναλωτές να βγουν στην αγορά, να κάνουν έρευνα και να επιλέξουν τα τοπικά καταστήματα για τις αγορές τους».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση