Εκτελούμενες εργασίες οδοποιίας σε Σούδα και Βουκολιές επισκέφθηκε ο Νίκος Καλογερής

Εκτελούμενες εργασίες οδοποιίας σε Σούδα και Βουκολιές επισκέφθηκε ο Νίκος Καλογερής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής, πραγματοποίησε την Τετάρτη  1 Απριλίου 2020, αυτοψία στο τμήμα της Λεωφόρου Σούδας από το ΜΑΙΧ μέχρι τον κόμβο προς ΒΟΑΚ, όπου είναι σε εξέλιξη εργολαβία της Περιφέρειας Κρήτης για την αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα.

Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Χανίων, από την Δευτέρα 06/04/2020 μέχρι την Κυριακή 12/04/2020, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα. Εναλλακτικά οι οδηγοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν κατά περίπτωση τις εξής εναλλακτικές διαδρομές:

1. Από Χανιά – μέσω Λ. Μουρνιών ή Λ. Καζαντζάκη προς ΒΟΑΚ – έξοδο προς Σούδα – οδός Παπαναστασίου προς κόμβο της Σούδας – λιμάνι και αντίστροφα.

2. Από Χανιά – οδός Παπαναστασίου – οδός Καράγιωργα – οδός Ακρωτηρίου (Βλητές) – οδός Μαριδάκη (Κάτω Σούδα) – Λ. Σούδας (μέχρι το λιμάνι ή τον κόμβρο της Σούδας) και αντίστροφα.

3. Από Χανιά – Λ. Καραμανλή – οδός Νεροκούρου – βόρειος παράδρομος ΒΟΑΚ-οδός Παπαναστασίου (κόμβος Σούδας και προς λιμάνι) και αντίστροφα.

Το έργο εξελίσσεται ικανοποιητικά και προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες, προβλέπεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας να συνεχιστεί κατά τμήματα έως την επόμενη εβδομάδα.

Σε εξέλιξη είναι επίσης και η εργολαβία της Περιφέρειας Κρήτης που περιλαμβάνει εργασίες αντικατάστασης ασφαλτοτάπητα σε τμήματα της Επαρχιακής Οδού από Ταυρωνίτη έως Βουκολιές. Οι εργασίες γίνονται με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αλλά χωρίς διακοπή της κυκλοφορίας.

Ζητείται η κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή ταλαιπωρία που υφίστανται, η οποία όμως είναι απαραίτητη για την εκτέλεση του έργου και λαμβάνει χώρα σε μια περίοδο πολύ χαμηλού κυκλοφοριακού φόρτου στους συγκεκριμένους δρόμους.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather