Εκσυγχρονίζεται το δημοτικό γήπεδο της Κισάμου

Εκσυγχρονίζεται το δημοτικό γήπεδο της Κισάμου

Την προγραμματική σύμβαση με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση αγωνιστικού χώρου δημοτικού σταδίου Κισσάμου» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο με την παρέμβαση  «Αναβάθμιση Δ. Σταδίου Κισσάμου – Ανακατασκευή χώρου στίβου   προϋπολογισμού  360.000 ευρώ» που έχει ήδη υλοποιηθεί ,  ολοκληρώνει τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου με στόχο την ασφαλή λειτουργία του.

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη παρόντες στην Περιφέρεια ήταν: ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης που ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη για την υλοποίηση του έργου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Κισσάμου Γιάννης Κελαιδής, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κισσάμου  Νεκτάριος  Κουμάκης, η γενική διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Χωροταξίας και Υποδομών Ελένη Δοξάκη και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «LYDAKIS CONSTRUCTION» Νίκος Λυδάκης.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν:

  • Στο χώρο εσωτερικά του στίβου , που αφορά το δυτικό και ανατολικό κυκλικό τομέα και τη διαδρομή μήκους 60μ του αγωνίσματος ¨ άλμα εις μήκος ¨νότια του γηπέδου ποδοσφαίρου, συνολικής επιφάνειας 2.900,00Μ2 , θα γίνει επίστρωση συνθετικού τάπητα ( ταρτάν ) και γραμμογράφηση σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές .
  • Στην εσωτερική μεριά , του δυτικού και ανατολικού κυκλικού τομέα , θα κατασκευαστεί κανάλι απορροής όμβριων το οποίο θα συνδεθεί με το υπάρχον κανάλι.
  • Στη βορειοδυτική πλευρά του σταδίου θα τοποθετηθούν διαφανή ανακλαστικά πετάσματα για τη προστασία του χώρου του στίβου από τη θάλασσα .
  • Εργασίες θεμελίωσης τεσσάρων βάσεων ιστών φωτισμού για τον ηλεκτροφωτισμό του στίβου και του γηπέδου ποδοσφαίρου.
Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather