Εκδηλώσεις στην ΟΑΚ για την εορτή των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου

Εκδηλώσεις στην ΟΑΚ για την εορτή των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου

Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, Φωτιστών των Σλάβων (Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018), στη μνήμη των οποίων έχει αφιερωθεί το Παρεκκλήσι της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης (ΟΑΚ), θα γίνουν στο Ίδρυμα οι ακόλουθες ιερές ακολουθίες και εκδηλώσεις:       

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Ώρα 17:00 Συμπεράσματα από την πρωινή Ημερίδα Σλαβολόγων, με τη συμμετοχή Καθηγητών και Ερευνητών, που εξετάζουν το έργο των Αγίων Θεσσαλονικέων αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου, στη συνεδριακή αίθουσα της ΟΑΚ.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για τα σύγχρονα προβλήματα επανευαγγελισμού της Ευρώπης.

Ώρα 18:00 Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής, χοροστατούντος του Σεβασμ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Ψάλλουν μέλη του Συνδέσμου Ιεροψαλτών «Γεώργιος ο Κρης», με χοράρχη τον Δημήτριο Κυτάκη.

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Ώρα 07:00-10:00  Όρθρος και Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσι της ΟΑΚ.

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Ώρα 19:00 Συναυλία-συνάντηση της Χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, υπό τη διεύθυνση του εκπαιδευτικού μουσικοδιδασκάλου Γεωργίου Χαχλάκη, με τη μεικτή Χορωδία «Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος» Θεσσαλονίκης, Τμήμα του Πολιτιστικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», με χοράρχη τον Καθηγητή Θεολογίας (Α.Π.Θ.) και Μουσικό Χρυσόστομο Σταμούλη, με τραγούδια της Μικράς Ασίας, καθώς και μελοποιημένα ποιήματα.

Αντί εισιτηρίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να προσφέρουν διάφορα είδη για την ενίσχυση του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεώς μας (τυποποιημένα τρόφιμα, φαρμακευτικά είδη κ.ά.).

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.