Εγκρίθηκε η δημιουργία τουριστικού περιπτέρου στο λιμάνι της Σούδας

Εγκρίθηκε η δημιουργία τουριστικού περιπτέρου στο λιμάνι της Σούδας

Το Λιμενικό Ταμείο Χανίων ενέκρινε την παραχώρηση χρήσης χώρου στο επιβατικό λιμάνι της Σούδας στον Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης, για την τοποθέτηση ενός ενημερωτικού περιπτέρου για την πληροφόρηση του επιβατικού κοινού, με διάθεση τουριστικού υλικού και πληροφοριών.
Το ενημερωτικό περίπτερο, επιφάνειας 6 τ.μ., θα τοποθετηθεί στο εσωτερικό μέρος του περιβόλου του επιβατικού λιμένα Σούδας, όπου υπάρχει κατάλληλος χώρος ικανός να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό, με την προϋπόθεση ότι το περίπτερο πρέπει να είναι κινητό που απλά θα εδράσει πάνω στο έδαφος, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιηθεί σκυρόδεμα.
Σκοπός της ανωτέρω δράσης, είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα στο λιμάνι, όπως είναι για παράδειγμα η καλύτερη εξυπηρέτηση του διακινούμενου επιβατικού κοινού και η τουριστική προβολή της περιοχής.
Τέλος, για τη διάρκεια του ενός έτους της λειτουργίας του τουριστικού περιπτέρου, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης, αναλαμβάνει και την λήψη των κατάλληλων μέτρων για την αποφυγή ρύπανσης της θάλασσας και της παραλίας.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση