ΕΒΕΧ: Προσοχή στους απατεώνες. Πως θα ελέγξετε την φερεγγυότητα των πελατών σας

ΕΒΕΧ: Προσοχή στους απατεώνες. Πως θα ελέγξετε την φερεγγυότητα των πελατών σας

Το Επιμελητήριο Χανίων έχοντας πάντα ως βασική του προτεραιότητα τη στήριξη τον Χανιωτών Επιχειρηματιών συνεργάζεται με των  Πολωνικό Οργανισμό Επενδύσεων και Εμπορίου (Polish Investment and Trade Agency) και υπενθυμίζει ότι στην Ελλάδα λειτουργεί Γραφείο Επενδύσεων και Εμπορίου από το 2018 ως αποτέλεσμα του μετασχηματισμού του Τμήματος Εμπορίου και Επενδύσεων της Πολωνικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΕΒΕΧ, ταυτόχρονα, με βάση τα τελευταία μηνύματα για τον αυξημένο αριθμό ηλεκτρονικών εγκλημάτων που μεταξύ άλλων σχετίζονται και με την πολωνική αγορά, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στα μέλη του Επιμελητηρίου, οδηγίες και χρήσιμους συνδέσμους σχετικές με τη δυνατότητα ελέγχου αξιοπιστίας των πολωνικών επιχειρήσεων. Προκειμένου οι  επιχειρηματίες να αντλούν έγκυρες πληροφορίες και αξιόπιστες επαφές σχετικές με την πολωνική αγορά μπορούν  να μεταβούν στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://prod.ceidg.gov.pl/ceidg/ceidg.public.ui/Search.aspx

Περισσότερες πληροφορίες θα  βρείτε στα συνημμένα έγγραφα.

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης στα τηλέφωνα 28210-52329  καθημερινά 10:00-13:00 μ.μ.

Δείτε τα συνημμένα πατώντας πάνω στους τίτλους:

ZBHAteny_letter

How to find information about an entrepreneur?

PAIH_EXPORT_EN

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather