Εβδομάδα πληρωμών για πολλούς, η Μεγάλη εβδομάδα

Εβδομάδα πληρωμών για πολλούς, η Μεγάλη εβδομάδα

Πολλοί είναι εκείνοι που θα δουν νωρίτερα από το κανονικό, τα χρήματα των επιδομάτων και των συντάξεων στους λογαριασμούς τους. Συγκεκριμένα τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του πρώην ΟΑΕΕ και του πρώην ΟΓΑ.
Τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις των υπόλοιπων Ταμείων, αλλά και το επίδομα ενοικίου σε όσους υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι 31 Μαρτίου και αυτή έχει εγκριθεί. Επίσης, θα πληρωθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, οι συντάξεις και τα επιδόματα Μαΐου σε δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες, τα προνοιακά επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο.

Την ίδια μέρα (24/4) θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη πληρωμή ποσών του επιδόματος παιδιού για να αντιμετωπιστούν ορισμένες αστοχίες της πρώτης πληρωμής του 2019 σε περιορισμένο πλήθος δικαιούχων.

Τη Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου θα πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεις από το ΕΤΕΑΕΠ. Υπενθυμίζεται ότι έως τη Μ. Τετάρτη θα πρέπει να έχει καταβληθεί στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και το δώρο Πάσχα.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather