Είκοσι πέντε χιλιόμετρα κολύμπι αγάπης για το Ειδικό Σχολείο Κισάμου

Είκοσι πέντε χιλιόμετρα κολύμπι αγάπης για το Ειδικό Σχολείο Κισάμου

Είκοσι πέντε χιλιόμετρα θα κολυμπήσει ο 45χρονος Κώστας Βαρουχάκης, προκειμένου να μαζέψει χρήματα για τη δημιουργία αίθουσας αισθητηριακής ολοκλήρωσης στο Ειδικό Σχολείο στο χωριό Κουτουφιανά, στη Γραμβούσα Κισσάμου. Ο 45χρονος μετά τη διάκρισή του στον αγώνα της σειράς Iroman στη Λιθουανία έχει βάλει σκοπό να κολυμπήσει τη διαδρομή από τη διάσημη παραλία του Μπάλου μέχρι την Κίσαμο, προκειμένου να προβάλλει αλλά και να ευαισθητοποιήσει όλη την Ελλάδα, ώστε να μαζευτούν χρήματα για το Ειδικό Σχολείο Κουτουφιανών. Η δράση θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, η ακριβής ημερομηνία θα προσδιοριστεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον Πολ. Σύλλογο “Νεολαία Κισάμου” και τον Δήμο Κισάμου. Στα τελευταία μέτρα της διαδρομής, στην παραλία της Κισάμου, τον κολυμβητή θα συνοδέψουν και οι πολίστες της ομάδας Μίνι Παίδων (Κ13) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η Διαδρομή

Λίγα Λόγια για το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κισάμου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κισάμου)

Το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κισάμου είναι σχολείο Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για μαθητές που έχουν διαγνωστεί με αναπηρία ή ειδικές ανάγκες.

Η φοίτηση στο σχολείο διαρκεί 6 χρόνια και οι απόφοιτοι του σχολείου λαμβάνουν απολυτήριο Γυμνασίου ισότιμο με των υπολοίπων απολυτηρίων Γενικής ή Επαγγελματικής ή Δεύτερης ευκαιρίας ή Εσπερινής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εκτός από τα βασικά μαθήματα (Γλώσσα, Μαθηματικά κτλ.) διδάσκονται Μαγειρική και Γεωπονική στα εργαστήρια που έχουν ιδρυθεί στο σχολείο μας, που αφορά το σκέλος της επαγγελματικής κατάρτισης του παραπάνω τίτλου, δηλαδή στόχος των εργαστηρίων είναι η πιθανή επαγγελματική αποκατάσταση των μαθητών αφού αποφοιτήσουν.

Στο σχολείο σήμερα φοιτούν 13 μαθητές.

Ας είναι η προσφορά όλων μας μια σταγόνα στον ωκεανό

Αν για οποιονδήποτε λόγο δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας στην πλατφόρμα, υπάρχει και τραπεζικός λογαριασμός

Όνομα : ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

Aριθμός Λογαριασμού : 6378-010152-211

ΙΒΑΝ : GR0701713780006378010152211

Τράπεζα : ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather