Δύο νέες δράσεις της γραμμής υποστήριξης της ΟΕΒΕ Χανίων

Δύο νέες δράσεις της γραμμής υποστήριξης της ΟΕΒΕ Χανίων

Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΟΕΒΕΝΧ (Ελ. Βενιζέλου 4 ) η Ομοσπονδία και ο ειδικός κλινικός ψυχολόγος Εμμ. Καργάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για τις δράσεις και τα αποτελέσματα της τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης το τελευταίο διάστημα.

Δύο νέες δράσεις στα πλαίσια αυτής της τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης της ΟΕΒΕ Χανίων (2821 111714), θα προτείνει την Τετάρτη 23 Μαΐου στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ο ειδικός κλινικός ψυχολόγος Εμμ. Καργάκης.

Πρόκειται για τις εξής δράσεις:

– Δημιουργία συμβουλευτικής ομάδας επαγγελματιών της ΟΕΒΕΝΧ με θέμα συζήτησης: ‘’ Όταν η επαγγελματική και η οικογενειακή στέγη συμπίπτουν… Δυσκολίες και Τρόποι διαχείρισης’’ : Κλειστή ομάδα(=ίδια μέλη κάθε φορά) σε 2 συναντήσεις διάρκειας 1 ώρας και 30 λεπτών/φορά. Θα προηγηθούν δηλώσεις συμμετοχής.

– Εξειδικευμένη τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης υποψήφιων Πανελλήνιων εξετάσεων και των οικογενειών τους για τα  μέλη της ΟΕΒΕΝΧ το διάστημα των εξετάσεων στο 2821 111714 και παροχή ατομικών υποστηρικτικών συνεδριώνστους μαθητές κατά πρόσωπο  σε περιπτώσεις όπου κρίνεται απαραίτητο για το ίδιο διάστημα.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση