Δωροεπιταγές από τον δήμο Πλατανιά σε δικαιούχους του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια – COVID-19»

Δωροεπιταγές από τον δήμο Πλατανιά σε δικαιούχους του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια – COVID-19»

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μπορούμε Saving Food-Saving Lives»,  στο πλαίσιο  Διεθνούς Πρωτοβουλίας του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον COVID-19, διέθεσε για τον μήνα Νοέμβριο διατακτικές (έγχαρτες δωροεπιταγές ΑΒ) αξίας 118 ευρώ ανά ωφελούμενο, για  την κάλυψη διατροφικών αναγκών πληγέντων από τις  κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19.

Η επιλογή των ωφελουμένων  πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα  Πρόνοιας  του Δήμου  από τους ήδη εγγεγραμμένους δημότες,  στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Πλατανιά..

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος για τον μήνα Νοέμβριο, έχουν την δυνατότητα εξαργύρωσης των διατακτικών σε οποιαδήποτε κατάστημα της αλυσίδας σουπερμάκετ ΑΒ Βασιλόπουλος επιθυμούν, εντός τριών μηνών από την παραλαβή τους.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και τον μήνα Δεκέμβριο του έτους 2020 και θα ωφεληθούν ακόμα δέκα έξι (16) οικογένειες, μέσω του Προγράμματος Κοινωνικής Πολιτικής του  Δήμου.

Η Αντιδήμαρχος, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη ανέφερε ότι “… η παραπάνω δράση είναι ενταγμένη στο συνολικό πλέγμα κοινωνικής πολιτικής που υλοποιεί ο Δήμος μας, με στόχο να είμαστε όσο μπορούμε περισσότερο κοντά στις ανάγκες των Δημοτών μας που έχουν ανάγκη…”

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης, ευχαρίστησε θερμά τους φορείς και συνεργάτες  του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια – COVID – 19» για την συνεργασία και την εξαιρετική πρωτοβουλίας τους, για την αντιμετώπιση των κοινωνικοοικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather