Δωρεά 16 αναπηρικών αμαξιδίων από την επιχειρηματική κοινότητα των Χανίων για τις ανάγκες του νοσοκομείου

Δωρεά 16 αναπηρικών αμαξιδίων από την επιχειρηματική κοινότητα των Χανίων για τις ανάγκες του νοσοκομείου

Ενώ διανύουμε μια από τις πλέον κρίσιμες περιόδους για τη Χανιώτικη Κοινωνία, εξαιτίας των σκληρών και πολυεπίπεδων συνεπειών της πανδημίας COVID-19, το Επιμελητήριο Χανίων δώρισε, εκ μέρους της Επιχειρηματικής κοινότητας των Χανίων, 16 υπερσύγχρονα αμαξίδια για την υποστήριξη των ασθενών, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος». Το είδος της δωρεάς και οι προδιαγραφές της είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας μεταξύ των  διοικήσεων του Επιμελητηρίου Χανίων και του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Η παράδοση των αμαξιδίων και η υπογραφή της σχετικής σύμβασης πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος τόνισε: «Οι επιχειρηματίες των Χανίων, παρά το σκληρό αγώνα επιβίωσης που καλούμαστε να δώσουμε εξαιτίας των οικονομικών συνεπειών της απρόβλεπτης πανδημίας Covid-19, δεν ξεχνάμε ότι πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι. Σήμερα, συμπαραστεκόμαστε εμπράκτως στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη με τη δωρεά 16 αμαξιδίων σύγχρονων προδιαγραφών στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος». Διαβεβαίωσα τον δραστήριο Διοικητή, κ. Μπέα, ότι το Επιμελητήριο Χανίων θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά την Υγεία των Χανιωτών και στο μέλλον».

 

Από την πλευρά του, ο κ. Γιώργος Μπέας, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Άγιος Γεώργιος», τόνισε κατά τη διάρκεια της παραλαβής της δωρεάς: «Η Διοίκηση του Γ.Ν Χανίων εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων, στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων, κο Αντώνη Ροκάκη και στο πρόσωπο αυτού σε όλη την επιχειρηματική κοινότητα της Π.Ε. Χανίων  για την πολύ σημαντική δωρεά προς το Νοσοκομείο. Οι επιχειρηματίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων απέδειξαν  για άλλη μία φορά  την ευαισθησία τους και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης».

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather