Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Δωρεάν διανομή παπουτσιών για παιδιά από τον Δήμο Χανίων & την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”

Δωρεάν διανομή παπουτσιών για παιδιά από τον Δήμο Χανίων & την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”

 

Ο Δήμος Χανίων, Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” υλοποίησαν την Τετάρτη 27/6/2018, δράση δωρεάν προσφοράς παιδικών παπουτσιών στο Δημαρχείο Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της δράσης είχαν τη δυνατότητα 400 παιδιά δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων, του Ξενώνα Φιλοξενίας του Δήμου και των εξυπηρετούμενων της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας να προμηθευτούν δωρεάν παπούτσια της εταιρείας ΤΟΜ΄S.

Στεκόμαστε δίπλα στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας, με ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα για τις νεαρές ηλικίες και τα παιδιά. Είναι υποχρέωσή μας, άλλωστε, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, χωρίς να επαναπαυόμαστε. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους τους εθελοντές καθώς και σε όλους όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίηση του προγράμματος”, επισημαίνει σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφεράκη.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x