Δυναμική και φέτος η παρουσία του ΕΒΕΧ στην 83 ΔΕΘ

Δυναμική και φέτος η παρουσία του ΕΒΕΧ στην 83 ΔΕΘ

Με δικό του περίπτερο, το «Chania Values», που στέγασε και τέσσερις χανιώτικες επιχειρήσεις συμμετείχε το Επιμελητήριο Χανίων στην 83η ΔΕΘ, τον μεγαλύτερο και παλαιότερο εκθεσιακό θεσμό της χώρας.

Το ΕΒΕΧ εκπροσώπησαν στη ΔΕΘ, ο πρόεδρος του φορέα Αντώνης Ροκάκης και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του φορέα Δημήτρης Μουντάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΕΘ προσέλκυσε φέτος 283.853 επισκέπτες, έναντι 263.724 την περυσινή χρονιά.

Με συνθήματα την εξωστρέφεια, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, και αιχμή, την συμμετοχή των ΗΠΑ ως τιμώμενης χώρας, η 83η ΔΕΘ έγινε για εννέα ημέρες το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή.

Οι αμερικανικοί κολοσσοί και τα τεχνολογικά τους επιτεύγματα, οι περισσότερες από 100 ελληνικές startups στο θεματικό πάρκο «Ψηφιακή Ελλάδα», η δυναμική ελληνική παραγωγή όπως παρουσιάστηκε από 48 Επιμελητήρια και 360 επιχειρήσεις – μέλη τους, οι 20 ξένες, κρατικές συμμετοχές, οι ποικίλες θεματικές ενότητες, από την ομορφιά και τη γαστρονομία μέχρι την εκπαίδευση και τη μηχανοκίνηση, σε συνδυασμό με τις καθημερινές συναυλίες, τις δράσεις πολιτισμού και τις δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις, συνέθεσαν ένα πολυγεγονός.

Στο περίπτερο του ΕΒΕΧ προβλήθηκε η χανιώτικη επιχειρηματικότητα μέσα από ξεχωριστά προϊόντα του τόπου μας, όπως μέλι, τυροκομικά, αρτοσκευάσματα, ξύδι.

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν είναι:

  • «SAMARIA» ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. Α.Ε. – ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ
  • «ΤΟ ΑΓΝΟ ΚΕΡΑΜΕΙΑΝΟ ΜΕΛΙ» – ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΜΕΛΙ
  • «ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ» – ΜΑΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
  • «ΜΙΤΑΤΟ» – ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ – ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση