Διεθνές συνέδριο αναλυτικής χημείας Αιγαίου πελάγους, στο ΜΑΙΧ

Διεθνές συνέδριο αναλυτικής χημείας Αιγαίου πελάγους, στο ΜΑΙΧ

Το Διεθνές Συνέδριο Αναλυτικής Χημείας «11th Aegean Analytical Chemistry Days» (AACD 2018) θα λάβει χώρα στο ΜΑΙΧ από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2018.

Το συνέδριο αυτό διοργανώνεται από το Τμήμα Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Τμήμα Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Κρήτης (Χανιά) με τη συνεργασία του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ) και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης.

Πρόκειται για το 11ο μιας σειράς επιστημονικών διεθνών συνεδρίων που με κοινό τόπο διοργάνωσης το Αιγαίο Πέλαγος και κοινό όνομα, Aegean Analytical Chemistry Days, έχουν θεματικό αντικείμενο την αναλυτική χημεία και τη ποιότητα της Ζωής (τρόφιμα, νερό, περιβάλλον, κλπ) και στοχεύουν στην ανταλλαγή και προώθηση γνώσεων της επιστήμης Χημείας, αλλά έμμεσα και στην καλλιέργεια των ανθρώπινων σχέσεων, ανεξάρτητα από την εθνικότητα των συνέδρων.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο συνεδριακό κέντρο του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων και στη διάρκεια του συνεδρίου θα δοθεί έμφαση σε θέματα Ποιότητας Φυσικών Προϊόντων και ιδιαίτερα σε τοπικά προϊόντα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (www.chem.uoa.gr/aacd2018).

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση