ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ & ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ & ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ

Στα πλαίσια του προγράμματος του συλλόγου μας που εκτός των πρακτικών μαθημάτων μπάσκετ προς τους αθλητές/τριες αφορά ψυχολογική υποστήριξη και θεωρητικά μαθήματα εχθές το απόγευμα στο μέγαρο Πάνθεον- Κριάρη 40 -πολυχώρος Φ έγιναν θεωρητικά μαθήματα στα τμήματα παμπαίδων & μίνι που αφορούσαν :

α)Ψυχολογική υποστήριξη που έχει σχέση με την διαχείριση συναισθημάτων όπως άγχους και θυμού και

β) θεωρητικά μαθήματα που αφορούσαν αναλύσεις αγώνων των τμημάτων μας μέσω video. Στα δύο τμήματα δίδαξαν οι ψυχολόγοι του συλλόγου Μυρσίνη Δρακάκη & Δέσποινα Σπυρίδωνος και στις αναλύσεις βίντεο η head coach Ρένα Γιαννιουδάκη. 


Ο πρόεδρος Στέργιος Κοπτερίδης δήλωσε: ” Eδώ και δύο χρόνια λειτουργίας ακολουθούμε πρότυπα οργάνωσης ακαδημιών ομάδων του εξωτερικού.

Για εμάς είναι εξίσου σημαντικά και η ψυχολογική υποστήριξη και τα θεωρητικά μαθήματα που συνοδεύονται με αντίστοιχες προβολές βίντεο από αγώνες των αγωνιστικών μας τμημάτων αφού όλοι οι αγώνες μας βιντεοσκοπούνται.

Τα παιδιά βλέπουν ζωντανά τα λάθη τους και με την βοήθεια του προπονητικού μας team και τις αντίστοιχες αναλύσεις είναι σίγουρο ότι στα επόμενα παιχνίδια τους θα τα μειώσουν. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε …”

 

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση