Διανομή τροφίμων σε κοινωνικές δομές των Χανίων από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Διανομή τροφίμων σε κοινωνικές δομές των Χανίων από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Με τη διανομή των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων ολοκληρώθηκε και τυπικά η φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ.  Για μια ακόμη χρονιά τα τρόφιμα   συγκεντρώθηκαν από το προαιρετικό κοινωνικό εισιτήριο που έχει καθιερώσει το Φεστιβάλ στις προβολές του.  Περίπου 20 χιλιάδες μικροί και μεγάλοι θεατές  πέρασαν από το 7ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων βλέποντας ταινίες, συμμετέχοντας σε εργαστήρια και παράλληλες δράσεις.

Ενεργοί θεατές αλλά και ευαίσθητοι πολίτες οι φίλοι του κινηματογράφου, οι φίλοι του Φεστιβάλ, απέδειξαν ότι έχουν υιοθετήσει το κοινωνικό μήνυμα του Φεστιβάλ, το οποίο από την πρώτη μέρα του καλεί εκτός από την κινηματογραφική απόλαυση και στην ευαισθητοποίηση «για αυτούς που έχουν ανάγκη».

Περισσότεροι από τέσσερις τόνοι τρόφιμα μακράς διαρκείας δόθηκαν σε κοινωνικά παντοπωλεία, κοινωνικές δομές και δομές της εκκλησίας για να φτάσουν στους φυσικούς αποδεκτές τους. Τους εκατοντάδες αυτής της πόλης που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, “κλείνοντας και αυτόν τον κύκλο, οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους τίμησαν το Φεστιβάλ στηρίζοντας και τους αδύναμους της πόλης.

Για εμάς, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, ο Πολιτισμός δεν μπορεί παρά να έχει Ανθρώπινο Πρόσωπο”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather