Διανομή σχολικών ειδών στους ωφελούμενους προγραμμάτων ΤΕΒΑ

Διανομή σχολικών ειδών στους ωφελούμενους προγραμμάτων ΤΕΒΑ

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή σχολικών τσαντών για την έναρξη του σχολικού έτους 2018 στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Οι τσάντες θα περιέχουν σχολικά είδη για τη νέα σχολική χρονιά, τα οποία έχουν αγοραστεί με δαπάνες του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ). Θα διατεθούν σε παιδι ηλικίας από 5 έως 15 ετών που είναι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Κρήτης.

Η διάθεση θα γίνει μέσω των φορέων που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, στις παρακάτω ημερομηνίες:

Τη Δευτέρα 03/09/2018 θα γίνει η διανομή στους φορείς που συνεργάζονται στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνης, Λασιθίου.

Την Τρίτη 04/09/2018 θα διατεθούν από τους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (πλην Δήμου Ηρακλείου) και την Τετάρτη 05/09/2018 για το Δήμο Ηρακλείου.
Οι φορείς που συμπράττουν υποχρεούνται να ενημερώσουν όλους τους δικαιούχους για τη διάθεση των σχολικών ειδών.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.