Διανομή ειδών παντοπωλείου σε δήμους της Κρήτης από την Περιφέρεια

Διανομή ειδών παντοπωλείου σε δήμους της Κρήτης από την Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Κρήτης, Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας,  στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5000183»,  θα πραγματoποιήσει διανομή ειδών παντοπωλείου (ρύζι, ζυμαρικά, φακές, φασόλια, φέτα).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα διανομής τη Δευτέρα 4/02/2019 έως και Τετάρτη 06/02/2019 θα παραλάβει τμηματικά ο Δήμος Ηρακλείου, την Πέμπτη 07/02/2019 οι Περιφερειακές Ενότητες Χανίων και Ρεθύμνης και τη Δευτέρα 11/02/2019 θα γίνει η διανομή στους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (πλην του Δήμου Ηρακλείου) και στους Φορείς της Περιφερειακής ενότητας Λασιθίου.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ.

Αμέσως μετά την παραλαβή τους και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν όλους τους δικαιούχους για την διάθεση των προϊόντων.

Σημειώνεται ότι ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR – 2016/679) της ΕΕ , νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, εφαρμόζεται σε όλους τους φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης που συμμετέχουν στην υλοποίηση της Πράξης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather