Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Διαθέσιμες και στην Ελλάδα οι νέες υπηρεσίες της Airbnb

Διαθέσιμες και στην Ελλάδα οι νέες υπηρεσίες της Airbnb

 

«Ανακαλύψτε ένα σπίτι για κάθε ταξίδι σας. Όταν κάνετε κράτηση μέσω κάποιας “συλλογής”, θα εξασφαλίζετε διαμονή σε ένα σπίτι με υψηλές αξιολογήσεις και όλες τις απαραίτητες παροχές για το ταξίδι που σκοπεύετε να κάνετε, από πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες για τις οικογένειες μέχρι WiFi και δυνατότητα άφιξης χωρίς την παρουσία οικοδεσπότη για τα επαγγελματικά ταξίδια».

Ετσι παρουσιάζει η Airbnb τις νέες υπηρεσίες που θα προσφέρει εφεξής στους επισκέπτες, με βάση τον οδικό χάρτη για την επόμενη δεκαετία, που παρουσίασε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και είναι διαθέσιμες και στο ελληνικό κοινό.

Οι νέες υπηρεσίες της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας βραχυπρόθεσμης ενοικίασης τουριστικών κατοικιών, η οποία κλείνει φέτος μία δεκαετία από το 2008, οπότε και ιδρύθηκε, περιλαμβάνουν νέες συλλογές σπιτιών ανάλογα με τον σκοπό του ταξιδιού με κατηγοριοποιήσεις για επαγγελματικά, οικογενειακά ταξίδια, για γαμήλιο τουρισμό κ.α., ενώ μέσω των δύο νέων κατηγοριών «Airbnb plus» και «Αirbnb beyond» η εταιρεία στοχεύει σε πιο «γερά» πορτοφόλια, με σπίτια που έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ειδικά το Aibnb Plus, πρόκειται για «μια συλλογή από άρτια εξοπλισμένα σπίτια υψηλής ποιότητας, με οικοδεσπότες που φημίζονται για τις υπέροχες κριτικές και την προσοχή τους στη λεπτομέρεια. Για να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την άνεσή σας, καθένα από αυτά τα σπίτια επαληθεύεται προσωπικά», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι επιτελείς της εταιρείας, στο site που είναι ήδη στον «αέρα» απευθυνόμενο και στους Ελληνες τουρίστες που προτιμούν τη διαμονή μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας. Η συλλογή των σπιτιών `’Αirbnb Beyond” περιλαμβάνει «εξαιρετικά σπίτια με φιλοξενία ύψιστου επιπέδου» και θα είναι διαθέσιμη από την άνοιξη του 2018.

Οι συλλογές «Family» για οικογένειες και «Work» είναι ήδη στον αέρα και στην Ελλάδα, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά η εταιρεία θα λανσάρει τις συλλογές Weddings για γάμους Honeymoon για ταξίδια του μέλιτος, Group getaways για γκρούπ και Dinner parties. Eνδεικτικά, στην Αθήνα η γνωστή πλατφόρμα έχει ήδη κατηγοριοποιήσει 402 σπίτια για επαγγελματικά ταξίδια, τα οποία προσφέρουν ευελιξία όσον αφορά την κράτηση, χώρο εργασία, wifi και ατομικό check- in.

Αντίστοιχα, περισσότερα από 800 είναι αυτή την στιγμή τα σπίτια στην ελληνική πρωτεύουσα που είναι καταχωρημένα στη συλλογή `’Family” κι έχουν λάβει υψηλές αξιολογήσεις «παρέχοντας πλήρη ιδιωτικότητα και όλες τις απαραίτητες ανέσεις που χρειάζεται η οικογένειά για μια αξέχαστη διαμονή».

Eπιπλέον, η εταιρεία δημιουργεί και το πρόγραμμα Superguest, το οποίο περιγράφει ως ένα ταξιδιωτικό πρόγραμμα μελών με επίκεντρο τον κάθε επισκέπτη, «συμπεριλαμβάνοντας μοναδικές εμπειρίες και προνόμια που τον ενδιαφέρουν περισσότερο».

Με σκοπό να διασφαλίσει μεγαλύτερη ποιότητα στη φιλοξενία, η εταιρεία καθιερώνει νέα πρότυπα για τους «οικοδεσπότες» με υποχρεωτικές κάποιες βασικές παροχές (π.χ. σε επίπεδο καθαριότητας, ταχύτητα ανταπόκρισης απέναντι στον επισκέπτη), ενώ καθιερώνει και το σήμα του “Superhost” για τα σπίτια και τους οικοδεσπότες που είναι οι πλέον αξιόπιστοι και έχουν λάβει υψηλές αξιολογήσεις, «κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να προσφέρουν μια εξαιρετική διαμονή σε κάθε επισκέπτη».

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η γνωστή πλατφόρμα, μετά από δέκα χρόνια παρουσίας της στο χώρο φιλοξενεί σήμερα πάνω από 4,5 εκατομμύρια χώρους για φιλοξενία σε 81.000 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία δέκα χρόνια οι οικοδεσπότες της Airbnb έχουν εξασφαλίσει εισοδήματα άνω των 41 δισ. δολαρίων ενώ οι επισκέπτες που έχουν φιλοξενηθεί σε ένα από τα σπίτια της πλατφόρμας έχουν κάνει πάνω από 300 εκατομμύρια check in!

Πηγή: newmoney.gr

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x