Διαδικτυακή ημερίδα για τον νέο πτωχευτικό κώδικα

Διαδικτυακή ημερίδα για τον νέο πτωχευτικό κώδικα

Το Επιμελητήριο Χανίων, όλοι οι δήμοι του νομού, ο Σύλλογος Λογιστών/Φοροτεχνικών, ο Δικηγορικός Σύλλογος και το Οικονομικό Επιμελητήριο/τμ. Δυτικής Κρήτης, συνδιοργανώνουν τηλεδιάσκεψη, την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση.

Ο κ. Κουρμούσης και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν. 4738/2020  «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα:

  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών σε έως 240 δόσεις
  • Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών   προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας
  • Τις πρόνοιες για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας
  • Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων

Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχουν και οι οικονομολόγοι – στελέχη  του Κέντρου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών Χανίων (ΚΕΥΔ Χανίων*): κ. Αργυρώ Συμνιανάκη, και κ. Μαρλέν Σίντχομ.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την παρουσίαση μέσω live streaming από την σελίδα του Επιμελητηρίου στο facebook (https://www.facebook.com/ChaniaCCI) όπου θα μπορεί να στέλνει και τα ερωτήματα σε μορφή γραπτού μηνύματος (messenger).

*Το ΚΕΥΔ Χανίων βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, στο Βαρύπετρο, στο ισόγειο του πρώτου κτιρίου (στη στοά πίσω από το κυλικείο του Οργανισμού).

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather