Διήμερο εκδηλώσεων από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων για την πανσέληνο

Διήμερο εκδηλώσεων από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων για την πανσέληνο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων συμμετέχει για μια ακόμα φορά στις εκδηλώσεις για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο που οργανώνει σε όλη τη χώρα το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανοίγοντας τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι εκδηλώσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων ξεκινούν το Σάββατο, 25 Αυγούστου στις 9 το βράδυ με τη συναυλία του μουσικού σχήματος Traveling Light (Lynch-Καλούδης-Λιμάκης) στον αύλειο χώρο του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων. Ο χώρος όπως ανακοινώθηκε θα ανοίξει για το κοινό από τις 8 το βράδυ με δυνατότητα επίσκεψης στην περιοδική έκθεση αφίσας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με τίτλο «Η Ελλάδα στον κόσμο, 1929-2009».

Την Κυριακή, 26 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ, στον αρχαιολογικό χώρο της Ρόκκας Κισσάμου και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές Ρόκκας 2018», η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του διακεκριμένου αρχιμουσικού Μύρωνα Μιχαηλίδη θα αποδώσει έργα των Ντβόρζακ, Θεοδωράκη, Πονκιέλι και Μπραμς. Την ίδια ημέρα, ο αρχαιολογικός χώρος της Απτέρας θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυκτα.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση