Διήμερη εκδρομή του Ορειβατικού στην κορυφή Άγιο Πνεύμα στα Λευκά Όρη

Διήμερη εκδρομή του Ορειβατικού στην κορυφή Άγιο Πνεύμα στα Λευκά Όρη

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μόνο για τα μέλη του διήμερη πολύωρη φθινοπωρινή ορειβατική εξόρμηση στα Λευκά Όρη, για να πραγματοποιήσει διάσχιση της οροσειράς, στην διαδρομή Γούρνες Αποκορώνου – Κορυφή Άγιο Πνεύμα, υψ. 2.254 μέτρα – Μαύροι Λάκκοι – Μουρί – Χώρα Σφακίων, το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου 2018. Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από την τοποθεσία Γούρνες, πάνω από το χωριό Καρές στην επαρχία Αποκορώνου, από όπου οι συμμετέχοντες θα ανέβουν στην κορυφή Άγιο Πνεύμα, περπατώντας σε άγρια ανηφορικά μονοπάτια και στράτες. Στην εξόρμηση αυτή μπορούν να συμμετέχουν όσα μέλη μας έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχουν συμμετάσχει σε δύσκολες πολύωρες ομαδικές πεζοπορίες τον τελευταίο χρόνο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), τα ατομικά τους εφόδια για την διανυκτέρευση στο ύπαιθρο, αδιάβροχο αντιανεμικό μπουφάν, ζεστά ρούχα με σκούφο και γάντια, πρόχειρο φαγητό και πολύ νερό. 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου, ώρα 07:30 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 18/10. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Γεώργιος Πενθερουδάκης και Ελευθερία Λουπασάκη. Οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στα γραφεία του Συλλόγου, την Πέμπτη 18/10 το βράδυ στις 21:30 μ.μ., για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της εξόρμησης αυτής.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση