Δήμος Χανίων: Συλλογή “Πόρτα – Πόρτα” αποβλήτων ηλεκτρικού & ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Δήμος Χανίων: Συλλογή "Πόρτα – Πόρτα" αποβλήτων ηλεκτρικού & ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων (21-29 Νοεμβρίου 2020), τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή καμπάνια ευαισθητοποίησης σχετικά με την αειφόρο διαχείριση των πόρων και των αποβλήτων, η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) & ο Δήμος Χανίων απευθύνουν κάλεσμα στους κατοίκους όλων των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Χανίων να συμμετέχουν στην ημέρα ανακύκλωσης ηλεκτρονικών/ηλεκτρικών συσκευών με τη μέθοδο συλλογής πόρτα-πόρτα.

  • Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, ώρες: 06:30 π.μ. – 14:00 μ.μ., τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας Covid 19. Όσοι/ες ενδιαφέρονται να παραδώσουν για ανακύκλωση ηλεκτρονικές/ηλεκτρικές συσκευές που δεν τους είναι πλέον χρήσιμες, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2821341600 για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί ακόμα και σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία στη σωστή διαχείριση των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών που έχουν εξαντλήσει το χρόνο ζωής τους. Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία να γίνουν ξανά χρήσιμες!

p1

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather