Δήμος Χανίων: Παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ) και Επίδομα Στέγασης

Δήμος Χανίων: Παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ) και Επίδομα Στέγασης

Από τον δήμο Χανίων, ανακοινώθηκε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, κατόπιν επικοινωνίας της Υπηρεσίας με το αρμόδιο Υπουργείο, έκανε γνωστό ότι το πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού, παρατείνεται για τρεις (3) μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων των προγραμμάτων «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ)» και «Επίδομα Στέγασης», οι οποίες θα έπρεπε να επανυποβληθούν εντός των μηνών, Νοεμβρίου 2020, Δεκεμβρίου 2020 και Ιανουαρίου 2021».

Έτσι, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα, η παράταση έχει ως εξής:

 

Α. Μήνας Λήξης Επιδομάτων

      (ΚΕΑ – Στέγασης)

 

Β. Παράταση μέχρι:

(Μήνας Υποβολής νέας αίτησης)

 Νοέμβριος 2020

      Φεβρουάριος 2021

Δεκέμβριος 2020

Μάρτιος 2021

Ιανουάριος 2021

Απρίλιος 2021

Υπενθυμίζεται ότι:

α) Σε περίπτωση που υποβληθεί νέα αίτηση, τότε αυτή η εγκεκριμένη αίτηση θα ισχύσει κανονικά.

β) Εάν ο δικαιούχος έχει ξεκινήσει τη δημιουργία αίτησης, η οποία, όμως, παραμένει σε κατάσταση «ΝΕΑ» χωρίς να γίνει οριστική υποβολή αυτής, τότε θα ανανεωθεί αυτόματα η ισχύς της προηγούμενης εγκεκριμένης αίτησης.

γ) Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό μήνυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου, που έχουν δηλώσει στην αίτηση, για την αυτόματη παράταση της ισχύος των αιτήσεών τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με νέες αιτήσεις ΚΕΑ, επιδόματος στέγασης, προνοιακών επιδομάτων, επιδομάτων γέννας, κ.λ.π. ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας Χανίων και το Παράρτημα Σούδας στα τηλέφωνα 28213 – 41689 και 28213-41688 αντίστοιχα ή στο email:

kentro-koinotitas-chanion@chania.gr

Σημειώνεται ότι η εξυπηρέτηση του κοινού αυτό το διάστημα γίνεται μόνο κατόπιν ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού ραντεβού.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather