Γιαγιά στα Χανιά μεγαλώνει μόνη της πέντε εγγόνια και χρειάζεται βοήθεια

Γιαγιά στα Χανιά μεγαλώνει μόνη της πέντε εγγόνια και χρειάζεται βοήθεια

Μία γιαγιά η οποία μεγαλώνει μόνη της τα πέντε εγγόνια της, ως ανάδοχος γονέας, ζει στην Αγία Μαρίνα και χρειάζεται βοήθεια. 

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν τα παιδιά δεν είναι καλές, αφού το σπίτι χρειάζεται εργασίες ανακατασκευής ενώ τα παιδιά, όπως αναφέρεται στην εθελοντική ομάδα αλληλεγγύης Χανίων «Βοήθα με να μπορώ», πρέπει να επισκεφθούν διάφορους γιατρούς.

Η κ. Ελένη, όπως αναφέρουν στην ομάδα, δέχεται κάθε είδους εθελοντική βοήθεια, ενώ τόσα χρόνια παλεύει μόνη της, με την βοήθεια των γειτόνων και του σχολείου στην Αγία Μαρίνα.

Η Τόνια Σταματάκη, έγραψε στο facebook:

«Καλησπέρα. Υπάρχει μια γιαγιά που μεγαλώνει μόνη τα εγγόνια της ως ανάδοχος λίγο πιο έξω από τα Χανιά. Κάνω μια προσπάθεια να μαζέψουμε χρήματα ώστε να γίνει μια μικρή έστω ανακαίνιση…

Έχω βρει εθελοντή να το βάψει, κάποιος κύριος θα μας χαρίσει κάποια χρώματα και αστάρι από το μαγαζί του. Εχω βρει εθελοντή υδραυλικό… Ελπίζω να βρεθεί και ηλεκτρολόγος… Χρειάζονται ή δωρεες ή χρήματα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Σας βάζω φωτό για να δειτε τα προβλήματα στο σπίτι της γιαγιάς που ελπίζω να βελτιωθεί. Θα ήταν το καλύτερο δώρο για τις γιορτές…

Κουμπαράς μπήκε στα Οπτικά Μανούσακας, οδός Βολουδάκηδων. Και στο ξενοδοχείο Theofilos, στην Παπαναστασίου. Κουμπαράς μπαίνει από 28/12/2018 στην Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών στα Κουνουπιδιανά του Γιώργου Γεωργουσάκη…».

Σήμερα, η εθελοντική ομάδα «Βοήθα με να μπορώ», έστειλε το εξής μήνυμα, προς τα μέλη της:

“Έπειτα από έκκληση συνανθρώπων μας ,μέλη της ομάδας μας σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν την Κ. Στέλλα την ανάδοχο γονέα των πέντε παιδιών στην Αγία Μαρίνα όπου διαπιστώσαμε τα πολύ σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα επιβιώσεις ! Το σπίτι πραγματικά χρήζει ιδιαίτερης συντηρήσεις και επισκευής όμως να ξεκαθαριστεί ότι η Κ. Στέλλα ουδέποτε ζήτησε χρήματα από τον κόσμο ! Μέλημα της είναι οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των εγγονιών της !

Η Κ. Στέλλα είναι ανοιχτή σε κάθε είδους εθελοντικής προσφοράς και εργασίας ανεξαρτήτως χρημάτων ! Πολύ σημαντικό για εκείνη είναι η υγεία των παιδιών . Τα παιδιά πρέπει να περάσουν από διαφορες ειδικότητες γιατρών όπως πχ οφθαλμίατρο κλπ επίσης η μικρή Στελίτσα πρέπει άμεσα να επισκεφτεί χειρουργό καρδιολόγο καθώς μωρό είχε κάνει επέμβαση στην καρδούλα της !

Οποίος συνάνθρωπος μας θέλει να βοηθήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο την Κ. Στέλλα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της στα παρακάτω τηλέφωνα : 2821068841 & 6989183238.

Επίσης να σημειωθεί ότι η τοπική κοινωνία της Αγίας Μαρίνας καθώς και το δημοτικό σχολείο των παιδιών γνωρίζουν και βοηθούν χρόνια το συγκεκριμένο περιστατικό ! Ας κάνουμε τα Χριστούγεννα αληθινά.. όχι απλώς χρυσόχαρτο και κορδέλα.. Τα Χριστούγεννα είναι το πνεύμα του να δίνουμε χωρίς τη σκέψη να πάρουμε. Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη!!! Καλή χρόνια σε όλους με υγεία”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση