Βραδιά αφήγησης λαϊκού παραμυθιού, με αφορμή την ημέρα κατά των ναρκωτικών

Βραδιά αφήγησης λαϊκού παραμυθιού, με αφορμή την ημέρα κατά των ναρκωτικών

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ πρόκειται να  υλοποιήσει βραδιά αφήγησης παραδοσιακών παραμυθιών που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους με τίτλο: «Ας ταξιδέψουμε μαζί στον Αφαλό της Γης, Αλήθεια ή Ψέματα ο καθένας σας θα το πει.»

Αφηγητές: Δήμητρα Βαλαβάνη,  Νίκος Μπλαζάκης,  Ρούλα Τατσοπούλου

Η εν λόγω δράση έρχεται σαν ένα γιορτινό κλείσιμο της ομάδας εκπαιδευτικών που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κέντρου τη φετινή σχολική περίοδο με θέμα: «Ο ρόλος του παραδοσιακού παραμυθιού στο σύγχρονο σχολείο».

Σκοπός του προγράμματος ήταν η ανάδειξη της συμβολής του λαϊκού παραμυθιού στη συναισθηματική, γνωστική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού αλλά και του ενήλικα.

Όπως τονίζεται στην πρόσκληση, “σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 ώρα 20:30 με αφηγήσεις παραμυθιών που θα πραγματοποιηθούν δωρεάν στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, Μιχελιδάκη 17, 1ος όροφος. Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα 2821028166, 2821051214. Το πρόγραμμα συντονίζει η Μαρία Επιτροπάκη, Κοινωνική Λειτουργός, εργαζόμενη στο Κέντρο Πρόληψης Χανίων”.

 

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather