Βλάβη στο πλοίο της γραμμής Κύθηρα – Κίσσαμος

Βλάβη στο πλοίο της γραμμής Κύθηρα - Κίσσαμος

Συναγερμός σήμανε στη Λιμενική Αρχή Κυθήρων, το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο πλοίαρχος του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΙΟΝΙΣ”, ενημέρωσε για περιστατικό μηχανικής βλάβης στη δεξιά κύρια μηχανή, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου από Πειραιά για Κύθηρα – Αντικύθηρα – Κίσσαμο, και συγκεκριμένα ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 4ν.μ. ανατολικά Διακοφτιού Κυθήρων.
Το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 38 μέλη πληρώματος, 148 επιβάτες, 38 Ι.Χ., 8 φορτηγά Φ/Γ και έξι δίκυκλα, κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Διακοφτιού Κυθήρων, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κυθήρων του ΛιμεναρχείοΥ Νεάπολης Βοιών απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΙΟΝΙΣ” μέχρι διαπίστωσης έκτασης βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Οι πέντε επιβάτες και το ένα Ι.Χ. με προορισμό τα Αντικύθηρα, καθώς και οι επτά επιβάτες, το ένα (01) Ι.Χ. και το ένα (01) Δ/Κ με προορισμό την Κίσσαμο Χανίων, προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση