Από το Άγιο Όρος, στην Κίσαμο, η εικόνα της Παναγίας Παραμυθιάς

Από το Άγιο Όρος, στην Κίσαμο, η εικόνα της Παναγίας Παραμυθιάς

Όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, “με περίσσεια πνευματικής χαράς και ευφροσύνης η Ι. Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει την έλευση πιστού αντιγράφου της Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Παραμυθίας εκ της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου. Την Εικόνα θα κομίσει ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Μονής, Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός.

Η επίσημος υποδοχή θα λάβει χώρα το Σάββατο, 3 Αυγούστου και ώρα 6.30μ.μ. εις την πλατεία  “Μάνος Κατράκης” της Κισάμου και εν πομπή θα λιτανευτεί έως την Ι. Μονή Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος, όπου περί ώρα 7.00μ.μ. θα ακολουθήσει Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλμαριάς κ. Ιουστίνου. Την Κυριακή, 4 Αυγούστου, εις την Ι. Μονή Παρθενώνος θα τελεστεί Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντος Εφραίμ.

Καλείται ο ευσεβής και Θεοτοκόφιλος λαός του Θεού όπως μετέχει της υποδοχής της Ι. Εικόνος της Παναγίας Παραμυθίας ως και των Ι. Ακολουθιών και λάβει την ευχή και ευλογία της Μητέρας Παναγίας μας.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather