Από αναβολή σε αναβολή το άνοιγμα του ΒΟΑΚ στον Σταλό

Από αναβολή σε αναβολή το άνοιγμα του ΒΟΑΚ στον Σταλό

Κλειστός θα παραμείνει τουλάχιστον έως τις 7 Φεβρουαρίου το σημείο του ΒΟΑΚ στον Σταλό όπου πριν από ένα μήνα σημειώθηκε εκτεταμένη κατολίσθηση. Για λόγους ασφαλείας των διερχόμενων, κρίθηκε ότι ο δρόμος πρέπει να αποκλειστεί από την κυκλοφορία, μέχρι να απομακρυνθούν τα χώματα και οι βράχοι που έπεσαν, αλλά και να διασφαλιστεί ότι δεν θα προκληθεί νέα κατολίσθηση που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς ή θύματα.

Στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, αναφέρεται ότι “λόγω των εργασιών αποκατάστασης που πραγματοποιούνται από εκτεταμένη κατολίσθηση και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο, παρατείνεται χρονικά μέχρι την 07.02.2019 και ώρα 12:00, η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε σημεία του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Συγκεκριμένα από τη χιλιομετρική θέση 5,6 (ανισόπεδος κόμβος Γαλατά) έως τη χιλιομετρική θέση 12,3 (ανισόπεδος κόμβος Πλατανιά) της νέας εθνικής οδού Χανίων – Κισσάμου (περιοχή Δημοτικού Διαμερίσματος Σταλού) θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται – διεξάγεται από τους ανισόπεδους κόμβους Γαλατά και Πλατανιά του παλαιού εθνικού οδικού δικτύου Χανίων – Κισσάμου”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather