Απόφοιτοι ΤΕΙ Κρήτης: Τι θέλει τα προσωπικά μας στοιχεία η πρυτανεία του Μεσογειακού Πανεπιστημίου;

Απόφοιτοι ΤΕΙ Κρήτης: Τι θέλει τα προσωπικά μας στοιχεία η πρυτανεία του Μεσογειακού Πανεπιστημίου;

Επιστολή προς το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα προς τον καθηγητή Εμμ. Δρακάκη, αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, απέστειλε η Ενωση Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Οι απόφοιτοι ζητούν διευκρινίσεις σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιπρύτανης για τη συλλογή προσωπικών στοιχείων επικοινωνίας των αποφοίτων του ΤΕΙ.

Αναλυτικότερα, η Ένωση Αποφοίτων ΤΕΙ Κρήτης, στην επιστολή της, αναφέρει τα εξής:

«Στις 28/6/2019, ο κ. Εμμ. Δρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρεται «στην συλλογή προσωπικών στοιχείων επικοινωνίας των αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Κρήτης με στόχο την έγκαιρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση σχετικά με τις αναμενόμενες προοπτικές και τις πιθανά απαιτούμενες εκπαιδευτικές εναλλακτικές διαδρομές».

Με αφορμή όσων προαναφέρθηκαν, καλούμε σε συνάντηση τον κ. Εμμ. Δρακάκη, αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, με σκοπό να ενημερωθούμε εκτενέστερα επί του θέματος και για τις προθέσεις του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, ως προς την συλλογή των προσωπικών μας στοιχείων».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather