Αντώνης Μανιαδάκης: «Οι Μινωικές Γραμμές ήρθαν στα Χανιά για να μείνουν»

Αντώνης Μανιαδάκης: «Οι Μινωικές Γραμμές ήρθαν στα Χανιά για να μείνουν»

«Οι Μινωικές Γραμμές ήρθαν για να μείνουν στα Χανιά», επισημαίνει με γραπτή του δήλωση ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αντώνης Μανιαδάκης.

«Οι Μινωικές Γραμμές εκφράζουν την πρόθεσή τους να παραμείνουν στη γραμμή Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς, με σκοπό να ενισχύσουν την τοπική κοινωνία των Χανίων, τους τοπικούς παραγωγούς και τον επιχειρηματικό κόσμο. Η μεταφορά προϊόντων και αγαθών, αλλά και η προσφορά νέων θέσεων εργασίας και διεύρυνσης του δικτύου των συνεργατών τους μέσω συνεργειών ή μέσω της τροφοδοσίας των πλοίων τους με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα για τη Δυτική Κρήτη», τονίζει ο κ. Μανιαδάκης.

Σημειώνει, δε, πως «η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι θα είναι πιστή στη δέσμευσή της έναντι της Πολιτείας αλλά και με ανθρωποκεντρική διάθεση, θα εκτελεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προγραμματισμένα δρομολόγιά της. Επίσης, θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό με τα ικανά και άρτια στελέχη της εταιρείας, ταξιδεύοντας με το νεότερο πλοίο που συνδέει την Κρήτη με τον Πειραιά».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.