Ανοιξιάτικο οδοιπορικό στην Γαύδο!!

Ανοιξιάτικο οδοιπορικό στην Γαύδο!!

Επιστροφή λοιπόν, μετά από το χειμωνιάτικο οδοιπορικό, ξανά στον πανέμορφο τόπο.

Σε ένα ανοιξιάτικο αυτήν την φορά ταξίδι, όπου η φύση στόλισε το νησί με τα όμορφα χρώματα της Άνοιξης.

Έχοντας το βλέμμα στραμμένο στα λευκά όρη, όπου έχουν λιγοστέψει τα χιόνια αυτήν την εποχή, σιγά σιγά υποδεχτήκαμε την άνοιξη.

Το νησί άλλαξε μορφή, από το γκρίζο του ουρανού, την φουρτουνιασμένη θάλασσα και το πράσινο της γης, έχει πάρει διάφορα χρώματα από τα ανοιξιάτικα αγριολούλουδα. Παπαρούνες, λαδανιές, ρείκια, ορχιδέες, ανεμώνες, μαντιλίδες, η Κρητική ίριδα και το θαλασσινό κρινάκι, να έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Ζεστές ημέρες χωρίς αέρα και η θάλασσα πιο ήρεμη και ελκυστική, που σε προκαλεί να την απολαύσεις. Ο γαλάζιος ουρανός με λιγοστά τα σύννεφα, που δημιουργούν καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα και ανατολές, πραγματικούς πίνακες ζωγραφικής.

Οι περίπατοι στα ατελείωτα μονοπάτια, που με τα χρώματα και αρωματικά βότανα, με κάνουν να αισθάνομαι πολύ όμορφα.

Εξερευνήσεις σε άβατα σημεία του νησιού, που υπάρχουν πολλά θαλάσσια οστρακοειδή απολιθώματα, αλλά και σε μικρές και μεγάλες παραλίες με πανέμορφα βότσαλα, αμμοθύνες, χρυσαφένιες αμμουδιές και παράκτιες σπηλιές. Ερημιά και απόλυτη ησυχία παντού. Υπέροχα συναισθήματα με κυριεύουν.

Εικόνες πανέμορφες, μια αληθινή παλέτα χρωμάτων το νησί, που μόνο σ΄ένα επίγειο παράδεισο, μπορείς να τις δεις και να τις απολαύσεις.

Στην Γαύδο, σ΄αυτόν τον λατρεμένο τόπο, που η φύση πάντα με καλεί και δεν μπορώ να αντισταθώ!! «Θα φύγω μα την σκέψη μου, εδώ θα την αφήσω, για να ναι αιτία κι αφορμή, οπίσω να γυρίσω!!»

Δείτε την Γαύδο μέσα από τις Υπέροχες φωτογραφίες

Ανοιξιάτικο οδοιπορικό στην Γαύδο!!

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.