Ανακαινίζεται το ξενοδοχείο “Αρκάδι” στο κέντρο των Χανίων

Ανακαινίζεται το ξενοδοχείο "Αρκάδι" στο κέντρο των Χανίων

Ένα από τα πιο κεντρικά Ξενοδοχεία της πόλης των Χανίων, το Ξενοδοχείο Arkadi, ξεκίνησε τη διαδικασία πλήρους ανακαίνισης. Το μοντέρνο 3* ξενοδοχείο θα ανανεώσει πλήρως την όψη του, τόσο στα 64 δωμάτια. όσο και στους κοινόχρηστους χώρους. Το έργο της ανακαίνισης ξεκίνησε ήδη με γοργούς ρυθμούς και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί πλήρως τον Μάιο του 2021, όπου και το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του ξανά στους πελάτες.

Ο στόχος της ανακαίνισης είναι η πλήρης ανανέωση των δωματίων και στους 5 ορόφους, τόσο από άποψη αισθητικής και διακόσμησης, όσο και λειτουργικά, με την προσθήκη σύγχρονων ανέσεων και έμφαση στη τεχνολογία. Τα minimal διακοσμημένα δωμάτια θα προσφέρουν τις όλες τις βασικές ανέσεις, όπως ένα λειτουργικό μπάνιο, άνετα κρεβάτια, καλή και γρήγορη σύνδεση με το Internet, mini bar, room service, smart TV με δορυφορικά κανάλια και usb media player.

Τα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τρεις επισκέπτες με δυνατότητα για θέα στην Παλιά Πόλη των Χανίων, ενώ πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα connecting rooms.

Οι κοινόχρηστοι χώροι θα αλλαχτούν πλήρως και θα προστεθεί μία σύχρονη και λειτουργική υποδοχή για την εξυπηρέτηση των πελατών και ένα άνετο lobby για την εξυπηρέτηση μεγάλων γκρουπ.

Ο χώρος του εστιατορίου θα ανακατασκευαστεί πλήρως και θα παρέχει τη δυνατότητα τόσο πρωινού όσο και λοιπών γευμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στη παρουσίαση του πρωινού και την ποιότητα των γευμάτων, ενώ η προώθηση των τοπικών προϊόντων και της θρεπτικής αξίας αυτών θα βρίσκετε στο επίκεντρο. Παράλληλα, θα δοθεί προσοχή στους πελάτες με διατροφικές ιδιαιτερότητες.

Ο ημιόροφος, θα διαμορφωθεί σε ένα ξεχωριστό χώρο χαλάρωσης όπου οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν καφέ, σνακ ή ποτό.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της Αφοι Μπιτσάκη Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ, κύριος Γιάννης Μπιτσάκης δήλωσε: “Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το έργο και η εκτίμησή μας είναι ότι θα ολοκληρωθεί επιτυχώς εντός του χρονοδιαγράμματος. Το ξενοδοχείο Arkadi έχει εξαιρετική τοποθεσία και πιστεύουμε ότι η ανακαίνιση αυτή θα ενθουσιάσει τους πελάτες μας και θα αναβαθμίσει σημαντικά τις υπηρεσίες μας.”

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather