Αναβάθμιση των δικτύων internet στον δήμο Αποκορώνου

Αναβάθμιση των δικτύων internet στον δήμο Αποκορώνου

Ανακοίνωση για την αναβάθμιση του δικτύου του ΟΤΕ σε συγκεκριμένες περιοψές εξέδωσε σήμερα ο Δήμος Αποκορώνου.

Σύμφωνα με αυτήν: «Όπως είχε υποσχεθεί ο Δήμος Αποκορώνου με δελτίο Τύπου σχετικά με τις αναβαθμίσεις του δικτύου ΟΤΕ, στις περιοχές Καλύβες – Αλμυρίδα και Γεωργιούπολη – Καβρός, από το Γραφείο Πληροφορικής ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Νίκος Νικολακάκης, σας ενημερώνει με τα παρακάτω:

Η αναβάθμιση του δικτύου Καλύβες – Αλμυρίδα έχει ολοκληρωθεί. Επομένως οι δημότες στο εξής θα έχουν πρόσβαση σε ταχύτητες Internet έως και 200 ΜΒ. Ταχύτητες έως 200 ΜΒ θα απολαμβάνουν όσοι βρίσκονται σε ακτίνα 500 μέτρων από την απόσταση των καμπινών του ΟΤΕ. Οι υπόλοιποι θα απολαμβάνουν σαφώς υψηλότερες ταχύτητες από τις σημερινές.

Σχετικά με την αναβάθμιση του δικτύου Γεωργιούπολης – Καβρού, οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και θα σας ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο Τύπου εντός του Μαρτίου.

Με την ευκαιρία, ευχαριστούμε τις Τεχνικές Υπηρεσίες του ΟΤΕ για την άψογη συνεργασία που είχαμε για τη μελέτη και τεκμηρίωση του έργου.

Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες και προτάσεις, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Πληροφορικής του Δήμου Αποκορώνου, με τον αντιδήμαρχο Πληροφορικής κ. Νίκο Νικολακάκη, στα τηλέφωνα: 28253 40342 και 28253 40343 ή στο κινητό 6985 151552».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather