Αισθητήρας ατμοσφαιρικής ρύπανσης τοποθετείται στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Αισθητήρας ατμοσφαιρικής ρύπανσης τοποθετείται στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Αισθητήρας ατμοσφαιρικής ρύπανσης θα τοποθετηθεί στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, μετά από σχετική πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή.

Μέσω ανακοίνωσής του ο πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων Μανώλης Κουριδάκης ευχαριστεί τον κ. Καλογερή και αναφέρει:

«Σαν Διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και παράλληλα να συγχαρούμε την Περιφέρεια Κρήτης και τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαο Καλογερή για την αναμενόμενη προμήθεια και τοποθέτηση αισθητήρα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Καλογερής, η προμήθεια και τοποθέτηση αισθητήρα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων βρίσκεται σε φάση αξιολόγησης προσφορών. Η τοποθέτηση θα γίνει εσωτερικά της συμβολής των οδών Κοραή και Ελ. Βενιζέλου και η δαπάνη ανέρχεται, περίπου, στο ποσό των 300.000€ από πόρους της Περιφέρειας Κρήτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω αισθητήρας είναι ο μοναδικός στο νομό Χανίων.

Σαν διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων η επιλογή του χώρου εγκατάστασης μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και επιπροσθέτως αποφασίσαμε την προμήθεια ηλεκτρικού πίνακα, αμέσως μετά την τοποθέτηση του αισθητήρα, για απεικόνιση των μετρήσεων.

Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Χανίων που αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον Ν. Χανίων. Μια εκκρεμότητα 15ετίας είναι σε φάση υλοποίησης».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather