Αγιασμός στον ανακαινισμένο παιδικό σταθμό Καμισιανών

Αγιασμός στον ανακαινισμένο παιδικό σταθμό Καμισιανών

Με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον τοπικό εφημέριο  ξεκίνησε  η νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό  του Δήμου Πλατανιά, στα Καμισιανά Κολυμβαρίου .

Στον αγιασμό παρέστησαν ο Δήμαρχος Πλατανιά  κ. Μαλανδράκης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαλακωνάκης Ιωάννης, ο  Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πλατανιά κ. Καπνισάκης Αντώνιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπουρδάκης Εμμανουήλ και ο Πρόεδρος και το μέλος  του Τοπικού Συμβουλίου Καμισιανών κ. Περικλής Μακράκης και η κ. Γοναλάκη Αικατερίνη.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Ιωάννης  στον χαιρετισμό του, αφού ανέφερε τις προσπάθειες που κάνει ο Δήμος, με υψηλά ποσά ίδιων πόρων προκειμένου οι σχολικές υποδομές του Δήμου μας να μπορούν να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των παιδιών και των εκπαιδευτικών μας,  στη συνέχεια ενημέρωσε τους παριστάμενους για την ένταξη της Κ.Ε.Δ.Η.Π., σε πρόγραμμα χρηματοδότησης του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης εξασφαλίζοντας  το ποσό των 50.000,00 ευρώ, με σκοπό την ίδρυση νέου παιδικού τμήματος  νηπίων.

Σε συνέχεια, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Καπνισάκης Αντώνιος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Παιδικού Σταθμού Καμισιανών του Δήμου Πλατανιά στο πρόγραμμα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας «ΣΤΑΘΜΟΙ ΧΑΡΑΣ», της εταιρίας ΙΚΕΑ και του ομίλου  FOURLIS, μιας  πρωτοβουλίας η οποία στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, διαμορφώνοντας λειτουργικούς χώρους όπου τα παιδιά θα μπορούν να περνούν όμορφες δημιουργικές στιγμές.

Ο κάθε σταθμός εξοπλίζεται με βάση τις ανάγκες των παιδιών, την εμπειρία των διακοσμητών ΙΚΕΑ και πάντα σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς των σταθμών.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση