Έρχεται 21-31 Οκτωβρίου το 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Έρχεται 21-31 Οκτωβρίου το 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Στην ιδιαίτερη συνθήκη που μοιραζόμαστε, το 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων καλεί τους φίλους του, για μια ακόμη χρονιά από 21 έως 31 Οκτωβρίου 2020, να ζήσουν μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες.

Το φετινό πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ μπορούν να το παρακολουθήσουν οι φίλοι μας σε όλη την Ελλάδα, διαδικτυακά – σε προστατευμένο περιβάλλον – στο www.chaniafilmfestival.com.

Μέρος αυτού του προγράμματος θα παρουσιαστεί και στο φυσικό χώρο του Φεστιβάλ, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, καθημερινά 8.00 μ.μ. -10.00 μ.μ., καθώς και σε ειδικές προβολές που έχουν προγραμματιστεί. Αναλυτικά,  θα υπάρχει ειδική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες από το  site του Φεστιβάλ.

Παράλληλα ένας σημαντικός αριθμός από εργαστήρια και masterclasses θα υλοποιηθεί σε φυσικό περιβάλλον αλλά και διαδικτυακά. Ειδικά εργαστήρια για την Εκπαιδευτική Κοινότητα, αλλά και για όλους τους φίλους του Κινηματογράφου.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του 8ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων αποτελεί η απόφαση των συντελεστών του, η online έκδοση να ακολουθεί ροή αίθουσας και όχι on demand προβολή, ως συμβολή στην διατήρηση του αναντικατάστατου Φεστιβαλικού κλίματος.

Παράλληλα, μέσα από το κανάλι του 8ου CFF στο Youtube,  θα υπάρχει μια καθημερινή ειδική ζωντανή εκπομπή η οποία θα δίνει τον παλμό του Φεστιβάλ με παρουσιάσεις, συζητήσεις και πολλές εκπλήξεις.

Το 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και όλες οι δράσεις του σχεδιάζονται και επαναπροσδιορίζονται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την προστασία από την διάδοση του  covid19. Με υποχρεωτική χρήση μάσκας και θερμομέτρηση.

Για όλες τις δράσεις θα ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η δήλωση συμμετοχή και η κράτηση θέσης, μέσα από σχετικό ηλεκτρονικό σύστημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.chaniafilmfestival.com, αλλά και στα social media του Φεστιβάλ!!!

 https://www.facebook.com/chaniafilmfestival/

https://twitter.com/ChaniaFFestival

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather