Έρχεται ο «1oς Αγροτικός Αύγουστος Απoκορώνoυ» στην Γεωργιούπολη

Έρχεται ο «1oς Αγροτικός Αύγουστος Απoκορώνoυ» στην Γεωργιούπολη

Για πρώτη χρόνια ο Δήμος Αποκορώνου ξεκινά μια προσπάθεια ανάδειξης των κρητικών προϊόντων και του τοπικού πολιτισμού διοργανώνοντας στη Γεωργιούπολη τον 1ο Αγροτικό Αύγουστο Αποκορώνου.

Από τις 24 έως και τις 31 Αυγούστου, οκτώ ημέρες γεμάτες από κρητικά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης κ.ά, σε συνδυασμό με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων κάθε βράδυ, στο πάρκο της Γεωργιούπολης στην παραλία, έχουν σκοπό να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας στους επισκέπτες της περιοχής και όχι μόνο.

Στη διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος παραδοσιακά προϊόντα από επαγγελματίες παραγωγούς του πρωτογενή τομέα, χειροτέχνες, τουριστική προβολή, τουριστικές υπηρεσίες και παροχές, βιοτέχνες, Συνεταιρισμοί, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Δήμοι κ.α., οι οποίοι εκθέτουν τα προϊόντα τους παρουσιάζοντας τις γεύσεις, την παράδοση και τη μοναδικότητα των κρητικών προϊόντων και των υπηρεσιών της περιοχής.

Στον χώρο της έκθεσης θα υπάρχουν κάθε βράδυ συγκροτήματα από τον Παραδοσιακό Μουσικό Σύλλογο Αποκορώνου «Χαρίλαος» καθώς και χορευτικά από Πολιτιστικούς Συλλόγους, που θα ανακοινωθούν  τις επόμενες ημέρες.

Πληροφορίες: 

Δήμος Αποκορώνου
Μπενάκη Αργυρώ: 6978268265, rbenaki@gmail.com
Ματζουράτου Ελένη: 2825340300
Καποκάκης Μάνος: 2825340344

Δηλώσεις συμμετοχής
Creta Οργανωτική
Αθητάκης Ιωάννης: 6942615250, email: xaniaclub@yahoo.com

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather