Έντονες οι αντιδράσεις μετά την απόφαση να ην ανοίξουν φέτος τα σχολικά κυλικεία

Έντονες οι αντιδράσεις μετά την απόφαση να ην ανοίξουν φέτος τα σχολικά κυλικεία

Μετά τις ανακοινώσεις της κ. Κεραμέως για το οριστικό κλείσιμο των σχολικών κυλικείων για τη φετινή χρονιά, διαγράφεται δυσοίωνο το μέλλον και η βιωσιμότητά τους. Όπως ήταν φυσικό ένας τεράστιος πανικός για το αβέβαιο μέλλον των 10 χιλιάδων σχολικών κυλικείων και των 2 χιλιάδων εργαζομένων τους και των οικογενειών αυτών να τους έχει φέρει σε μεγάλη αναστάτωση. Εκτάκτως συγκλήθηκε στις 08.00 το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων και αποφάσισε για τις επόμενες ενέργειές του.

Όπως αποφασίσθηκε και αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, “αρχικά θα αποσταλεί επιστολή για έκτακτη συνάντηση με την Υπουργό και τους Υφυπουργούς Παιδείας. Ταυτόχρονα θα ενημερωθούν όλοι οι βουλευτές κατά τόπους για να λάβουν θέση στο θέμα που μας απασχολεί. Επίσης θα ενημερωθούν τα συναρμόδια Υπουργεία, Φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού για να πάρουν επίσης θέση στο θέμα.

Μετά το πέρας του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και περίπου στις 22.00 το βράδυ πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο Του Σωματείου μας στο οποίο συντασσόμαστε απόλυτα με τη γραμμή της Ομοσπονδίας ενωμένοι μία γροθιά όλα τα κυλικεία για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες μέρες που έρχονται”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather