Έληξε ο πρώτος κύκλος μαθημάτων του Λαϊκού Πανεπιστημίου στα Χανιά

Έληξε ο πρώτος κύκλος μαθημάτων του Λαϊκού Πανεπιστημίου στα Χανιά

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων του Α.Λ.Π., στο τμήμα Χανίων, της διδακτικής περιόδου 2018-19, με θέμα; «Τα μυστικά των σχέσεων», ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με την απονομή των πιστοποιητικών σπουδών την Δευτέρα 26/11/18, παρουσία του καθηγητή Ψυχολογίας και Προέδρου του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, Παναγιώτη Κορδούτη, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος εισηγητής του παραπάνω προγράμματος.

Στην σχετική ανακοίνωση του διοργανωτή αναφέρεται ότι “ως Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο οφείλουμε θερμές ευχαριστίες πρωτίστως στους σπουδαστές μας, στους οποίους οφείλουμε την ύπαρξη μας, καθώς είναι οι μοναδικοί χρηματοδότες μας, και τους συγχαίρουμε για την επιλογή τους να ενταχθούν στην μεγάλη ομάδα της διά βίου εκπαίδευσης του Α.Λ.Π..

Επίσης θερμά ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον Περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη του, καθώς και την  Τράπεζα Χανίων και προσωπικά τον Πρόεδρο Μιχάλη Μαρακάκη, για την φιλοξενία των μαθημάτων του τμήματος Χανίων, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας. Και βέβαια θερμά ευχαριστούμε όλους τους εισηγητές του προγράμματος, οι οποίοι ήταν όλοι τους ξεχωριστοί και υπέροχοι.

Τέλος ευχαριστούμε για την φροντίδα της άψογης εκτέλεσης του προγράμματος την συντονίστρια στο συγκεκριμένο τμήμα, κυρία Κατερίνα Σταγάκη, την γραμματεία κυρία Ελένη Γεωργιάδη, καθώς και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Τράπεζας, κύριο Ιάκωβο Ρούσσο, και τους υπαλλήλους της Τράπεζας, για την άψογη συνεργασία και την ζεστή τους φιλοξενία.

Υπενθυμίζεται ότι το Α.Λ.Π. ξεκίνησε την λειτουργία του το 2005 στα Χανιά και σήμερα λειτουργεί 8 τμήματα πανελλαδικά και συγκεκριμένα: 1 στα Χανιά 1 στο Ηράκλειο, 2 στην Αθήνα/κέντρο, 2 στο Μαρούσι και 2 στην Θεσσαλονίκη.

Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους και καλή αντάμωση, σε έναν από τους επόμενους κύκλους μαθημάτων, των οποίων οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες”.

Το Α.Λ.Π. λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, (Κ.Ε.Δ.Ε.)

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση