Έκθεση ορειβατικής αφίσας για τα 90 Χρόνια ζωής και δράσης του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων

Έκθεση ορειβατικής αφίσας για τα 90 Χρόνια ζωής και δράσης του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων το 2020 συμπληρώνει ενενήντα (90) χρόνια ζωής και δράσης από την ίδρυση του το 1930. Ο εορτασμός των 90 χρόνων συμπίπτει και με τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του καταφυγίου του στην τοποθεσία Καλλέργη, πάνω από το οροπέδιο Ομαλού.

Στο πλαίσιο αυτών των εορτασμών ο Σύλλογος διοργανώνει Έκθεση, με θέμα τις: “Αφίσες από ορειβατικές και άλλες εκδηλώσεις του Συλλόγου”, από την Τετάρτη 23 έως και την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, σε συνδιοργάνωση με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.. Η πολύχρονη δημιουργική πορεία του Συλλόγου θα προβληθεί μέσα από το μαγικό έντυπο που λέγεται ‘Αφίσα’, που υπάρχει για να θυμίζει και να προβάλλει τις πολλές μικρές και μεγάλες, αναβάσεις και συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και παρουσιάσεις, που έχει διοργανώσει ο Σύλλογος στο πέρασμα του χρόνου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό Χώρο στο Ισόγειο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου  επί της Ακτής Τομπάζη 31 στο Παλιό Λιμάνι και το κοινό θα μπορεί να την επισκεφθεί από τις 18:00 μ.μ. μέχρι και τις 22:00 το βράδυ.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather