Άμεσα μέτρα για τη βελτίωση της εικόνας του νομού ζητούν οι ξενοδόχοι των Χανίων

Άμεσα μέτρα για τη βελτίωση της εικόνας του νομού ζητούν οι ξενοδόχοι των Χανίων

Το τέλος του φαινομένου της αφισορύπανσης στα Χανιά και τον άμεσο καθαρισμό σημείων της Περιφερειακής Ενότητας από μπάζα ζητάει, με επιστολή της προς τις τοπικές Αρχές, η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων. Παράλληλα, ζητάει τον καθαρισμό του Βόρειου Οδικού Άξονα από κλαδιά που περιορίζουν σε πολλά σημεία την ορατότητα των οδηγών.

Σύμφωνα με την επιστολή, «η ανεξέλεγκτη και παράνομη αφισοκόλληση διαφόρων εκδηλώσεων, που παρατηρείται σε πολύ μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα, δημιουργεί τεράστια ρύπανση και μία πολύ άσχημη εικόνα στους χιλιάδες επισκέπτες του νομού μας. Ζητάμε την απομάκρυνσή τους και να ανακοινωθούν επικείμενες κυρώσεις για τέτοιες ενέργειες, προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων».

Επίσης, η Ένωση ζητάει να μπει τάξη στην ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε όλον τον Δήμο Χανίων, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχουν πολλά παράπονα από τους επισκέπτες μας αλλά και τους μόνιμους κατοίκους του νομού Χανίων».

Αναλυτικά η επιστολή:

“Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων απέστειλε επιστολή σε όλους τους δήμους του Νομού Χανίων σχετικά με την ανεξέλεγκτη και παράνομη αφισοκόλληση διαφόρων εκδηλώσεων  που παρατηρείται σε πολύ μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα  δημιουργώντας τεράστια ρύπανση και μία πολύ άσχημη εικόνα στους χιλιάδες επισκέπτες του Νομού μας.

Ζητά  την απομάκρυνσή τους και να   ανακοινωθούν  επικείμενες  κυρώσεις  για τέτοιες ενέργειες, προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων .

Επίσης με επιστολή της ζητά  να μπει μία τάξη στα τραπεζοκαθίσματα σε όλο τον Δ. Χανίων, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά παράπονα   από τους επισκέπτες μας αλλά και τους μόνιμους κατοίκους του Νομού Χανίων.

Τέλος απέστειλε επιστολή στην περιφέρεια για την αναγκαιότητα της άμεσης ολοκλήρωσης των κλαδοκοπών  καθώς και το μάζεμα όλων των μπαζών κατά μήκος του ΒΟΑΚ – προς αποφυγήν ατυχημάτων ,  δεδομένου ότι ο όγκος των επισκεπτών που κινείται στον ΒΟΑΚ μεγαλώνει μέρα με την ημέρα”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather